Books Outlet

Carnea uscata / secretul mezelurilor de exceptie ( Editura: MAST, Autor: Gerd Wolfgand Sievers ISBN 9786066490757 )

PRP: 23,50 lei (-14,98%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 19,98 lei
Diferență: 3,52 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-649-075-7
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 153
Format: 13X20
Categoria: Alimentatie

DESCRIERE

Acest trend al produselor preparate in casa este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar si autor de carti, Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii.
Prosciutto , preparatele Bundner, produsele din Gyrktaler, salamul taranesc dar si specialitati precum jerky sau biltong - specialitati traditionale uscate din America si Africa - au depasit de mult ideea de conservare a carnii, devenind peste mari si tari adevarate bucurii pentru papilele gustative. Lucrarea actuala, care pana in momentul de fata este lipsita de orice concurenta, arata cum pot fi preparate cu usurinta in casa aceste produse precum si alte specialitati.
Incepand cu teoriile de baza, sararea, uscarea si alegerea carnii, autorul ne arata cum pot fi marinate, sarate si apoi uscate corespunzator diferitele bucati de carne.
Numarul mare de retete din toata lumea demonstreaza faptul ca orice preferinta culinara poate fi satisfacuta si ca iti ploua in gura inca de cand incepi sa citesti cartea.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0771 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.