Books Outlet

Conservarea prin uscare, Tehnologii si retete (Editura: Mast, Autori: Achim Samwald ISBN 978-606-649-094-8)

PRP: 22,00 lei (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 18,70 lei
Diferență: 3,30 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-649-094-8
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 123
Format: 13x20
Categoria: Alimentatie

DESCRIERE

Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conservape cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi. In carte veti gasi informatii pretioase despre diferitele tehnici de uscare, depozitare si prelucrare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0766 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.