Riscurile mancatului in exces : de ce mancam mai mult decat este nevoie si cum putem preveni acest lucru ( editura: Paralela 45 , autor: David Kessler ISBN 9789734710379 )
PRP: 25,00 lei (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 21,25 lei
Diferență: 3,75 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor: David kessler
ISBN: 978-973-47-1037-9
Editura: Paralela 45
Anul publicării: 2011
Pagini: 307
Format: 13x21
Categoria: Alimentatie
DESCRIERE
O carte inovatoare care va va schimba pentru totdeauna felul in care va ganditi la mancare.
Cei mai multi dintre noi stiu ce inseamna sa cazi sub vraja mancarii - cand pornesti de la o felie si ajungi sa mananci jumatate de pizza sau cand de la un pumn de chipsuri constati ca ai golit jumatate de punga.
Dar e mai greu de inteles de ce nu putem sa ne oprim din mancat chiar si atunci cand stim ca nu ne face bine. Cand am vrea din toata inima sa spunem "nu" , de ce continuam sa intindem mana dupa mancare?
Autorul descifreaza codul mancatului in exces, explicand felul in care corpul si mintea noastra se schimba atunci cand consuman alimente care contin zahar, grasimi si sare. Producatorii din industria alimentara creeaza produse prin manipularea acestor ingrediente in asa maniere incat sa ne stimuleze apetitul, punand in miscare un ciclu al dorintelor si al consumului care are drept consecinta o natiune de supermancaciosi.
Pentru milioane de oameni care se lupta cu greutatea sau pur si simplu nu reusesc sa inteleaga de ce nu se pot opri de la consumarea unor alimente favorite, investigatiile de pionerat ale altora ofera noi lamuriri si instrumente utile care sa ne ajute sa gasim o solutie.
"Una dintre cele mai bune carti scrise vreodata despre motivele pentru care este atat de dificil sa-ti stapanesti tendinta de a manca in exces si despre ce putem face in privinta asta" Dean Ornish
Cei mai multi dintre noi stiu ce inseamna sa cazi sub vraja mancarii - cand pornesti de la o felie si ajungi sa mananci jumatate de pizza sau cand de la un pumn de chipsuri constati ca ai golit jumatate de punga.
Dar e mai greu de inteles de ce nu putem sa ne oprim din mancat chiar si atunci cand stim ca nu ne face bine. Cand am vrea din toata inima sa spunem "nu" , de ce continuam sa intindem mana dupa mancare?
Autorul descifreaza codul mancatului in exces, explicand felul in care corpul si mintea noastra se schimba atunci cand consuman alimente care contin zahar, grasimi si sare. Producatorii din industria alimentara creeaza produse prin manipularea acestor ingrediente in asa maniere incat sa ne stimuleze apetitul, punand in miscare un ciclu al dorintelor si al consumului care are drept consecinta o natiune de supermancaciosi.
Pentru milioane de oameni care se lupta cu greutatea sau pur si simplu nu reusesc sa inteleaga de ce nu se pot opri de la consumarea unor alimente favorite, investigatiile de pionerat ale altora ofera noi lamuriri si instrumente utile care sa ne ajute sa gasim o solutie.
"Una dintre cele mai bune carti scrise vreodata despre motivele pentru care este atat de dificil sa-ti stapanesti tendinta de a manca in exces si despre ce putem face in privinta asta" Dean Ornish
Cărţi noi
-- 25,50 leiPRP: 30,00 lei (-15%)
- 25,50 leiPRP: 30,00 lei (-15%)
- 25,50 leiPRP: 30,00 lei (-15%)
Promoţii
-- 18,70 leiPRP: 22,00 lei (-15%)
- 37,40 leiPRP: 44,00 lei (-15%)
- 38,25 leiPRP: 45,00 lei (-15%)
RECENZII